In opdracht van Joalpe International BV hebben we een website ontwikkeld waarmee het bedrijf haar (inter)nationale contacten kan onderhouden. De website ziet er fris uit en is uiteraard heel eenvoudig te beheren.

We hebben een portal site gemaakt waar mensen een keuze kunnen maken uit verschillende landen.

Vanuit Nederland wordt de Nederlandse, Scandinavische en Zwitserse markt bediend. Deze websites zijn dus ook omgezet naar de nieuwe look.
 
 
Picture
Komic is een bedrijf dat professionele spinfietsen verkoopt. Eind 2011 hebben we een website ontwikkeld waarop dit bedrijf haar assortiment presenteert. We hebben een Google Adwords camapgne & marktplaats campagne opgezet en de verkopen zijn zeer goed.

Met het voorjaar in aantocht wil het bedrijf starten met de verkoop van een beperkt assortiment buitenfietsen / outdoor bikes. Mooie sportfietsen met een goede prijs- / kwaliteit verhouding. De website is vorige week gelanceerd en de eerste stappen van een reclamecampagne zijn gezet.

 
 
Picture
_Sinds vorige week is de nieuwe website van Inacom Instruments live gegaan (www.inacom.nl). Het uiterlijk van de website is helemaal vernieuwd. Door het eenvoudige beheersysteem is het nu veel makkelijker voor Inacom om zelf aanpassingen in de website door te voeren.

Aangezien het bedrijf met veel catalogi werkt kwam onze kennis op het gebied van online publishing ook goed van pas. We hebben veel online bladerbare catalogi in de website verwerkt.

 
 
Om extra bekendheid te geven aan ons nieuwe beheersysteem hebben we 2 radiospotjes laten ontwikkelen. Hieronder kunt u ze beluisteren.
 
 
Picture
Een leuk project dat in korte tijd is gerealiseerd. De website is in ca. 2 weken in elkaar gezet. De zorgverleners die gevestigd zijn in medisch centrum De Burgt presenteren gezamenlijk hun diensten op www.medischcentrumdeburgt.nl.

De website is inclusief inhoud opgeleverd zodat de site direct na oplevering gelanceerd kon worden. Voor de opmaak van de website hebben we een standaard template gebruikt.

 
 
Picture
_En wederom hebben we een nieuwe website opgeleverd, www.centrumevers.nl. Deze opdrachtgever had al een website maar was vooral ontevreden over het feit dat het bedrijf zelf geen aanpassingen kon doorvoeren in de website.

 
 
Picture
Vorige week is de nieuwe website van Dierenartsen Praktijk Bodegraven live gegaan. De website is op alle vlakken verbeterd. Een nieuwe layout, een eenvoudig beheersysteem, betere codering en url opbouw (vooral belangrijk voor zoekmachine optiemalisatie), etc.

 
 
Picture
Zojuist is de nieuwe website www.komic.nl live gegaan. Een nieuwe site over de verkoop van professionele spinfietsen voor een betaalbare prijs. 
 
Website-lab.nl produceert haar website altijd inclusief beheersysteem waarmee de klant (indien gewenst) zelf de website kan bijwerken. Het beheersysteem (CMS) van een website is in onze ogen een belangrijk onderdeel. Met een goed CMS is de kans dat een website goed wordt bijgehouden vele malen groter.  Een goed CMS voorkomt ergernissen bij het doorvoeren van aanpassingen. Een goed CMS kan ertoe bijdragen dat het beheer van de website binnen uw bedrijf een leuk project wordt in plaats van een vervelende klus.